Природна медицина и нутриционистика

Природната медицина претставува правилна промена на начинот на живот и збир на природни техники за отстранување на причините на болеста.

Физикална рехабилитација и масажа

Холистичка масажа е терапевтска масажа која влијае на физичкото, емоционалното, менталното и духовното ниво на телото.

Квантна дијагностика

Секој орган, ткиво и клетка во нашето тело имаат различна фреквенција што е овозможена со ротирање на атомите во клетките.

Access третмани

Access Consciousness® е збир на практични техники и алати за промена на било што во својот живот, со леснотија.

Холистичко советувалиште за природна медицина, нутриционизам и личен развој Vegelive

НОВОСТИ

Што се микроорганизми и како настанува болест

Кога има акумулација на токсични материи во организмот, кои ние главно ги внесуваме преку храна, телото најпрво ќе започне да ги таложи пред се во

Што е свесност, а што е размислување

Access consciousness

Треба да знаеш како да прашаш… Access Consciousness дизајнирал процеси на поставување прашања, не за да би добиле одговор, туку за да препознаеме што е

Историја за баховите капки

Dr. Edward Bach (24.09.-27.11.1936) е британски доктор, хомеопат и микробиолог, а најпознат е по своето животно дело – исцелување со светни есенции, кои по него

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ