Треба да знаеш како да прашаш…

Access Consciousness дизајнирал процеси на поставување прашања, не за да би добиле одговор, туку за да препознаеме што е навистина вистина за нас. Што ако само едно прашање може да ве освести од што во моментов функционирате, а со тоа да не сте во целост задоволни? ИЗЈАВАТА НА БРИШЕЊЕ, таканаречена „МАГИЧНО СТАПЧЕ“ за менување на енергијата во секунда. АКЦЕСОВА ПОКАНА – Што ако е ова покана за вистинско создавање на поинаква реалност за сите нас? Не врз основа на следење на Access Consciousness! Врз основа на алатите кои ги имате за создавање на она што вие би сакале да креирате! Доколку почнете да создавате она што сакате да создадете, ќе се промените себе и светот околу себе! Илјадници луѓе ширум светот тоа веќе го направија! Дали е за вас сега време? Што би сакале да додадете во својот живот? Што ако вие сте таа можност која цел живот сте ја барале? Што ако е сé возможно што не сте знаеле дека е возможно?

https://www.accessconsciousness.com/