Access Facelift® е негувачки енергетски процес на тело од „Access consciousness“. Нежниот смирувачки допир што се применува на лицето и вратот работи со клетките на вашето тело за да се обноват, оживеат и подмладат. Тоа е прекрасен начин да се забави процесотна стареење.

Access Energy Facelift му дава можност на телото да се движи и да ги трансформира ограничувачките енергии и осудувања што се заклучуваат во нашето лице, глава, градите и телото.

Динамичен, но сепак нежен практичен процес на телото, Access Energy Facelift може да ги продлабочи и забрза природните исцелувачки способности на телото.

Додека примате Access Energy Facelift, многу различни енергии се применуваат на телото и на лицето и постојат многу можности да се открие што може да се ослободи. Што ако можеш да уништиш сè што си оценил или заклучил за твоето лице?

https://www.accessconsciousness.com/en/micrositesfolder/access-energetic-facelift/