Access consciousness

Треба да знаеш како да прашаш… Access Consciousness дизајнирал процеси на поставување прашања, не за да би добиле одговор, туку за да препознаеме што е

Повеќе

Историја за баховите капки

Dr. Edward Bach (24.09.-27.11.1936) е британски доктор, хомеопат и микробиолог, а најпознат е по своето животно дело – исцелување со светни есенции, кои по него

Повеќе

Access Bars и децата во Индија

Во самите почетоци на Access Consciousness, 1990 година, во понудата бил само  Access Bars, често наречен само како „Bars“. Сé до денес, тој останува темелот

Повеќе