ЗА НАС

Vegelive е специјализирано холистичко советувалиште по природна медицина, нутриционизам и личен развој кое ја комбинира квантната технологија, знаење и искуство во насока на зачувувањето на

Повеќе

Телесни енергетски процеси

Access Consciousness нуди стотина алати кои можете да ги користите во секојдневниот живот. НУДИ ВЕРБАЛНИ И ТЕЛЕСНИ ПРОЦЕСИ и нé охрабрува да препознаеме како сé

Повеќе

Energy facelift

Access Facelift® е негувачки енергетски процес на тело од „Access consciousness“. Нежниот смирувачки допир што се применува на лицето и вратот работи со клетките на

Повеќе