Zogan масажа на лице

Брчките видливо се намалуваат, кожата станува затегната, еластична и мазна, се формираат правилни контури на лицето, се елиминираат отоците и подуеноста на лицето, се намалуваат или целосно исчезнуваат темните кругови, се решава проблемот со „другиот подрбрадок“. Ваквиот силен ефект се постигнува со масирање на одредени „магични точки на убавина“

Зоган масажата се изведува користејќи масло или крем за масажа, што се нанесува на претходно исчистеното лице. Јукуко Танака препорачува масло од масло од памук. Некои, исто така го нарекуваат „златно масло“. Содржи големи количини на витамини, минерали и омега-6 масни киселини.