Vegelive е специјализирано холистичко советувалиште по природна медицина, нутриционизам и личен развој кое ја комбинира квантната технологија, знаење и искуство во насока на зачувувањето на здравјето и превенција на несакани состојби. Ја применува најсовремената квантна и нано технологија и најновите откритија во енергетското исцелување и личниот развој.

Vegelive овозможува единствен холистички anti-age третман, козметика и суплементација. Наменет е за клиентите кои сакаат да ја зачуваат својата целосна убавина и да ја негуваат на природен и неинванзивен метод.

Се наоѓа во пријатен, релаксирачки и софистициран амбиент во населба Аеродром, Скопје. Локацијата, концептот и високо едуцираниот кадар овозможува користење на услуги и од страна на клиенти кои доаѓаат од соседни и други земји.

НАШИ УСЛУГИ

– Биофилија апарат

– Физикална рехабилитација

– Релакс и холистичка масажа

– Нутриционистички програми

– Советување за личен развој и напредок

– Аnti-age програма

– Чистење на чакри и аура